„A hivatás nem előre megírt forgatókönyv, sokkal inkább lassan alakuló közös történet, kapcsolat.
Párbeszéd Isten és teremtménye között.”

Lelki napok

Női Lelkinapok Tahiban, július 27-31 között

Rohanunk és velünk rohan az élet. Ott vagyunk mindenhol, mert ott kell lennünk, mert a technika lehetővé teszi, hogy ott legyünk. Ezerfelé szaladunk és szakadunk, tesszük a dolgunkat. Pedig néha olyan jó lenne megállni és venni egy mély lélegzetet, nem?

Egy ilyen mély lélegzetvételre invitálunk most Téged Tahiba, a Női Lelki Napokra. A Női Lelki Napok lehetőséget adnak arra, hogy eltöltsünk 5 napot Istenre, önmagunkra és egymásra figyelve. Az együtt töltött idő alatt szó lesz az életünket meghatározó kapcsolatokról, a nőként való kiteljesedésről, az útkeresésről és döntésekről. Ha úgy érzed, ezek a kérdések Téged is foglalkoztatnak, vagy szeretnél kis időre kikerülni a mókuskerékből, ha szereted a természetet és nyitott vagy másokra és Istenre, köztünk a helyed!

A Lelki Napok természetesen nem csak az egyetemistáknak szólnak, hanem minden 20 és 30 év közötti nőnek. Ha elfáradtál és megpihennél, ha szeretnéd kicsit ápolni a lelked, ha kiszakadnál a mindennapokból és megismerkednél új emberekkel: gyere!

Mi nagyon várunk.

Jelentkezés: 

Figyeljétek a Facebook-eseményt 

   <div class=